Tibles Maraton este un eveniment sportiv care isi propune atat ca participantii sa descopere frumusetea muntilor Tibles prin sport, cat si sa lupte pentru cauzele sociale din comunitatea locala, prin activitatea Asociatiei OM.

TELEFON:       0749.348.193

E-MAIL:           contact@asociatiaom.ro

START:             Bichigiu, Bistrita-Nasaud

Instagram
Image Alt

Stafeta

STAFETA

Ștafeta va avea o lungime totală de 10 km, destinată celor care nu aleargă de obicei, dar vor să petreacă o zi în natură, la țară, să facă mișcare și să sprijine proiectul nostru Transilvania Aleargă. Vom avea un traseu de 2,5 km, care se va alerga de 4 ori. Numărul maxim de membri ai unei ștafete este de 4.

Cabana Zăpode, Bichigiu. Start: 10:45

a a
Descarca traseul

Link Strava/Google Drive

Stafeta

Cea mai palpitantă cursă, cu echipe de 4 alergători. Traseu: Bichigiu.

ORGANIZATOR

Bichigiu Țibleș Trail este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Datacor Running Team, DOT.Textus și Cabana Zăpode. Are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea proiectul de educație pentru sănătate prin sport Transilvania Aleargă și promovarea unei activități extrem de sănătoasă: alergarea în aer liber.

Competiția este destinata amatorilor.

TRASEU

Bichigiu Bistrița Trail are loc în Bichigiu, comuna Telciu și constă în parcurgerea traseului stabilit de organizatori. Cuprinde patru probe: maraton, semimaraton, ștafetă. Proba de maraton se va desfășura pe un traseul de aprox. 42 km cu atingerea, în cel mai înalt punct, a vârfului Țibleș, 1839 m. Proba de semimaraton se va desfășura pe un traseu de aprox. 21 km; proba de ștafetă 4×2,5 km (ștafetă compusă din 4 persoane). A 4-a probă va fi cursa copiilor. Concursul va avea punctele de Start și Sosire la Cabana Zăpode.

Inscrierile online s-au incheiat!