Tibles Maraton este un eveniment sportiv care isi propune atat ca participantii sa descopere frumusetea muntilor Tibles prin sport, cat si sa lupte pentru cauzele sociale din comunitatea locala, prin activitatea Asociatiei OM.

TELEFON:       0749.348.193

E-MAIL:           contact@asociatiaom.ro

START:             Bichigiu, Bistrita-Nasaud

Instagram
Image Alt

Semimaraton

SEMIMARATON

Cursa de semimaraton urmează un traseu pe dealurile care urcă din Bichigiu spre semețul Țibleș. Potecile duc la peste 1000 de metri altitudine, iar la întoarcere traseul se unește cu cel de maraton și urmează drumul înapoi în Bichigiu. Veți avea și un însoțitor de traseu responsabil cu voia bună, în persoana lui Cristian Pop, care va alerga în afara concursului.

a a
Start si Finish

Cabana Zăpode, Bichigiu. Start: 09:45

a a
Distanță și elevație

18km/ +850m

a a
Timp limită

6 ore

Vizualizeaza pe Trace de Trail

Semimaraton

Primul concurs de alergare pe Munții Țibleș. De ce? Because it’s there!

Descriere traseu

Semimaratonul începe in același timp cu proba de maraton, la Cabana Zăpode din Bichigiu. Traseul incepe pe valea Bichigiului, dar urcă rapid pe dealul Zăpodiilor, ajungând pe vf. Zăpodiilor la 925 m. Apoi coboară din nou în valea Bichigiului, unde veți găsi un punct de alimentare. Urcă puțin pe vale, după care se va lua stânga pe dealul Prislopului, pentru ca apoi să se unească cu traseul de maraton si să ducă înapoi la Cabana Zăpode.

Echipament obligatoriu

  • Papuci alergare montana
  • Număr la vedere

Inscrierile online s-au incheiat!