Tibles Maraton este un eveniment sportiv care isi propune atat ca participantii sa descopere frumusetea muntilor Tibles prin sport, cat si sa lupte pentru cauzele sociale din comunitatea locala, prin activitatea Asociatiei OM.

TELEFON:       0749.348.193

E-MAIL:           contact@asociatiaom.ro

START:             Bichigiu, Bistrita-Nasaud

Instagram
Image Alt

Cros

CROS

Crosul de 5 km se adresează tuturor personelor care vor să fie parte în povestea Țibleș Maraton, dar nu și-au format un obicei din a alerga în competiții. Traseul este accesibil tuturor, indiferent de vârstă. Urmează linia satului și a dealurilor din zona Cabanei Zăpode.

a a
Start si Finish

Cabana Zăpode, Bichigiu. Start: 09:15

a a
Lungime traseu

Aprox 5 km

a a
Timp limită

1:30 ore

a a
Descarca traseul

Vizualizeaza traseul pe Strava (curand!)

Cros

Cea mai rapida cursă, un traseu de viteza pentru cei care cauta intensitatea Muntilor Tibles!

ORGANIZATOR

Țibleș Maraton este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Datacor Running Team, DOT. Textus și Cabana Zăpode. Are ca scop principal strângerea de fonduri pentru construirea unui nou refugiu montan în Munții Țibleșului, Refugiul lui Pașca. Prin acesta vom asigura practicarea în siguranță a turismului montan în zonă.

TRASEU

Țibleș Maraton are loc în satul Bichigiu, comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud și constă în parcurgerea traseului stabilit de organizator. Cuprinde trei probe: maraton, semimaraton și cros. Proba de maraton se va desfășura pe un traseu de aproximativ 42 km cu atingerea în cel mai înalt punct, a vârfului Țibleș, 1839 m. Proba de semimaraton, cu o diferență de nivel de 900 m, va acoperi 21 km și se va alearga în mare parte pe culmi. Crosul, cu o distanță de aproximativ 5 km, se adresează tuturor celor care nu sunt obișnuiți ai competițiilor sportive, dar sunt dornici de a face mișcare în aer liber.

Plata taxei se va face in contul: Asociatia OM (Orasul Mariei)

Maraton: 100 lei
Semimaraton: 60 lei
Cros: 60 lei

CIF 37439618

Cont RON: RO26UGBI0000602007433RON, Garanti Bank

Cont EUR: RO19UGBI0000602007434EUR, Garanti Bank

Mentiune plata: “Nume/Prenume – taxa concurs”
Va rugam sa faceti plata taxei in maxim 7 zile, în caz contrar inscrierea va fi anulata.